La Fira del Vi - Vinmässan 2019
God Jul och Gott Nytt År!


Nu är julbelysningen tänd i Palma!

Igår kväll (22 November) tändes julbelysning i Palma inför en förväntansfull publik; ljud- och ljusshowen brukar inte göra någon besviken. Passeig des Born var full av barn och vuxna som kunde ta del av 'La fábrica de lumios' arrangemang mitt i ett hav av glittrande ballonger, överfulla uteserveringar och flanörer.

Klicka på MP4-länken nedan för att se ögonblicket då Born-avenyn med träd och husfasader lyser upp Palmahimlen (tack Lena Neogard Thomander för videon!).


La Fira - höjdpunkterna!La Fira 2018

La Fira, Pollenças årliga höstmarknad hålls under helgen och kommer som vanligt förväntas locka besökare från hela ön. Är ni i krokarna så kan ni inte missa det imponerande utbudet av lokala hantverkare och deras produkter. Här får man perfekta uppslag till presenter inför kommande helger och det bjuds på lokala delikatesser, inte bara från de som ställer ut utan även av stadens restauranter och barer som dessutom har menyerbjudanden under helgen. Karuseller och lekplats finns till de yngstas glädje och konserter och framträdanden avlöser varann på de olika torgen.
Klicka på länken nedan och se detaljerat program (på engelska).

Här finns hela programmet (på engelska)