Välkommen!

Pollensa, Port de Pollensa och Cala Sant Vicenç utgör tillsammans ett av de vackraste område på ön och utan tvivel en attraktiv plats att besöka under vilken tid som helst på året.
Pollensas kommun erbjuder alla som önskar besöka byn möjlighet till både havs- och bergslandskap samt ett brett kulturutbud och alla tänkbara tjänster.
Vackra platser som Calvariberget (från det bibliska Golgata), den romerska bron, stadens intressanta museum, den årliga Musikfestivalen eller de mångfaldiga konstutställningarna är bara några av de ingredienser som ger den där lilla extra charmen till resan.
Port de Pollensa har bevarat sin personlighet som priviligerad plats med sin långsträckta sandstrand palmkantade strandpromenad.
Cala Sant Vicenç har ett antal mindre vikar med kristallklart vatten med högresta berg i bakgrunden, bland annat ’Cavall Bernat’ som otaliga konstnärer avbildat , samt de förhistoriska grottorna i ’Alzinaret’.
Pollensa och dess omgivning har det mesta att erbjuda; alla typer av vattensporter, stränder och vikar med kristallklart vatten, berg och landskap som inbjuder till vandring och utflykter till fots, kulturella aktiviteter och traditionella folkfester året runt.
Skiftande landskap, historia, kultur, konst, gastronomi, traditioner, hobbymöjligheter... allt detta och mycket mer finns här i Pollensa.